facebook  ДДСО

 
Новини
06-11-2012 13:17 | Переглядів: 125

У столичному регіоні затримали грабіжника, який зривав золоті ланцюжки з жінок

Працівниками карного розшуку Бориспільського міськвідділу міліції спільно з ПМОП «Беркут» затримано грабіжника, який протягом останніх трьох місяців зривав золоті ланцюжки з жінок. Злодій нападав на одиноких представниць прекрасної статті та зривав із них ювелірні прикраси. Жертвами умільця були як студентки, так і пенсіонерки. Свідчення всіх потерпілих були схожими. Зловмисник діяв у однаковий спосіб і на одній і тій же території. Після проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили підозрюваного. Ним виявився 25-ти річний мешканець міста Іванків, Бориспільського району, Київської області.

Під час затримання неподалік місця проживання, підозрюваний намагався втекти, але завдяки злагодженими діям начальника сектору карного розшуку бориспільської міліції Антона Бондаренко та оперуповноваженого цього ж сектору Олександра Роздобудько молодика затримали та доставили до міськвідділу. Опинившись у міліції чоловік зізнався у скоєнні восьми пограбувань. Свої кримінальні вчинки пояснював безгрошів’ям та відсутністю роботи, тому і вирішив заробляти «легкі» гроші грабежами. Відібрані ювелірні вироби здавав до ломбардів, а вилучені кошти витрачав на власні потреби. 

Наразі відносно підозрюваного порушено кримінальну справу за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України, що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років. На даний час триває слідство та відпрацьовується причетність вказаного громадянина до інших аналогічних злочинів.

Світлана Коломієць,
Бориспільський МВ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera