facebook  ДДСО

 
Новини
08-11-2012 13:22 | Переглядів: 121

На Київщині пенсіонер вбив співмешканку стільцем

В селі Старі Безрадичі Обухівського району, що на Київщині, під час сімейної сварки 64-річний чоловік дерев’яним стільцем вбив свою співмешканку. За висновками судмедексперта жінка померла внаслідок черепно-мозкової травми та перелому основи черепа.

Сімейна пара проживала близько півроку. І чоловік, і дружина – місцеві жителі. За словами сусідів, сварки між ними траплялися нечасто, а якщо й були, то після чергового застілля. Цього разу під час словесної перепалки жінка пустила в хід кулаки, чоловік не витримав – схопив, що під руки потрапило, та вдарив по голові. Коли ж співмешканка впала на подвір’ї без ознак життя, пенсіонер пішов до сусідів та розповів їм, що вбив дружину. Після цього випив вдома дві пляшки горілки, сподіваючись, що його серце не витримає такої кількості спиртного.

Після тривожного дзвінка сусідів, на місце трагедії прибув син загиблої. Побачивши все, викликав міліцію та швидку. Лікарі швидкої допомоги констатували смерть жінки, а винуватця у стані сильного алкогольного сп’яніння доставили до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. За добу чоловік прийшов до тями та дав правдиві покази.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Чоловік, який у всьому зізнався, знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera