facebook  ДДСО

 
Новини
09-11-2012 12:41 | Переглядів: 283

У селищі Згурівка Київської області шукають небезпечного собаку, що загриз людину

У селищі Згурівка Київської області сторожовий ротвейлер з невідомих причин покусав місцевого мешканця, від отриманих травм 53-річний чоловік помер. Зі слів знайомого покійного, напередодні вони завітали на роботу до спільного друга, який працюває сторожем на кукурудзяному полі. Із собою прихопили пляшку горілки.

Коли всі разом заходили до приміщення сторжки, загиблого несподівано схопив за руку прив’язаний на подвір’ї пес. Рану обробили та після недовгого спілкування розійшлися, кожен у свій бік. Загиблий мав повертатися додому, з тих пір його бачили востаннє. 

 Наступного ранку, чоловіка поруч із його велосипедом у калюжі крові знайшов перехожий в лісосмузі недалеко від поля. На місце пригоди викликали міліцію.

Ймовірно смерть загиблого настала від укусів тварини і втрати крові. За попередньою версією, сторожовий собака відірвався з прив’язі і погнався за чоловіком. Коли наздогнав, почав кусати. Потерпілий намагався захищатися, втім не зміг. Пес перегриз поранену кінцівку і втік у невідомому напрямку. Тіло загиблого направили до місцевого моргу для проведення судово-медичної експертизи. За фактом загибелі людини правоохоронцями проводиться перевірка, встановлюються обставини та подробиці трагедії. 

Собаку, котрий покусав чоловіка і втік наразі розшукують, адже тварина може бути небезпечною. Правоохоронці залучили до пошуків громадські організації та мисливців. Із місцевими жителями проводять роз’яснювальні бесіди та попереджають про ймовірну небезпеку.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera