facebook  ДДСО

 
Новини
09-11-2012 12:49 | Переглядів: 120

Білоцерківські міліціонери затримали грабіжника за гарячими слідами

Після опівночі до Білоцерківського міськвідділу міліції Київської області зателефонував 48-річний чоловік і повідомив, що його побив та пограбував невідомий. Потерпілий розповів правоохоронцям, що неприємна пригода трапилася з ним у центрі міста. Коли чоловік стояв на темній алеї, до нього підійшов молодик. Незнайомець почав чіплятися, згодом, накинувся на свою жертву з кулаками. В результаті, зірвав з шиї золотий ланцюжок і втік.

Завдяки тому, що постраждалий не розгубився і одразу звернувся до міліції, на місце події миттєво виїхала слідчо-оперативна група. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку було встановлено та за гарячими слідами затримано особу, що скоїла злочин. Зловмисник прогулювався на тій же алеї, де пограбував перехожого. Затриманим виявився 31-річний місцевий житель, раніше вже був судимий за вчинення аналогічного злочину. Після звільнення з місць позбавлення волі, він знову взявся за кримінальне ремесло.

За фактом скоєння злочину порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством, яке є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Тетяна Гадомська, Білоцерківський МВ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera