facebook  ДДСО

 
Новини
09-11-2012 15:21 | Переглядів: 223

Колектив УДСО Київщини відзначив 60-ту річницю створення служби

Сьогодні в приміщенні Управління державної служби охорони при Головному управлінні міліції Київської області відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 60-ї річниці створення служби охорони при органах внутрішніх справ.

На сьогоднішній день ДСО Київщини – це надійна охоронна структура у збереженні державного та колективного майна, яка здійснює вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю. Вулицями Київщини цілодобово патрулюють 32 групи затримання, тисячі жителів регіону довірили безпеку свого життя ДСО.

Служба охорони бере свій початок від 1952 року, коли постановою Ради Міністрів було вирішено передати охорону підприємств підрозділам позавідомчої охорони. В 1966 році було створене самостійне Управління позавідомчої охорони Київської області, а його першим керівником став полковник міліції Василь Прах. 

Управління ДСО на Київщині пройшло ті самі етапи становлення, що і споріднені служби охорони всіх регіонів України, однак його особливістю стало те, що на долю всього особового складу служби охорони столичного регіону випали суворі випробування, які почалися 26 квітня 1986 року. Тоді всі працівники УДСО були підняті по тривозі й одними з перших прибули на місце Чорнобильської катастрофи. Їх мужність, рішучість і героїзм стали зразком служіння Вітчизні. Сьогодні вони пенсіонери ОВС, яким ми дякуємо за те, що врятували нас від страшної біди. 

На жаль, багатьох героїв Чорнобиля вже немає серед живих. Вже за часів незалежності під час виконання службових обов’язків загинуло 6 працівників УДСО Київської області. За традицією всі присутні вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

Під час урочистостей згадали всіх керівників, серед яких Анатолій Шнуренко, Георгій Зозуля, Валерій Пухляк, Сергій Горєлов, Олександр Острянин, Володимир Дятел. З 2010 року цю службу очолює полковник міліції Владислав Красавін.

Владислав Миколайович привітав колектив апарату Управління, підпорядкованих підрозділів та ветеранів органів внутрішніх справ з нагоди професійного свята та побажав міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, родинного щастя та плідної діяльності на зміцнення та підвищення авторитету Української держави. 

До поздоровлень і привітань зі словами щирої вдячності за самовіддану працю приєдналися начальник управління кадрового забезпечення ДДСО при МВС України Анатолій Костяков, заступники голів Київської обласної державної адміністрації та ради, представники профспілкової організації та ветерани органів внутрішніх справ.


 

Від імені всіх членів Колегії головного управління міліцейського главку Київщини заступник начальника Олексій Лісниченко подякував всім працівникам УДСО за сумлінне несення служби, зокрема під час Євро-2012 та виборів, і побажав їм здоров’я, творчої наснаги та успіхів.

Найкращі працівники управління ДСО були нагороджені почесними грамотами, подяками, цінними подарунками, деякі з них отримали чергові спеціальні звання.

Урочисті збори з нагоди відзначення 60-ї річниці створення служби охорони продовжив святковий концерт.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera