facebook  ДДСО

 
Новини
12-11-2012 14:42 | Переглядів: 131

В столичному регіоні тиждень безпеки дорожнього руху

Інспектори відділення Державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу розпочали проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху. Метою такого заходу є запобігання дорожньо-транспортному травматизму та привернення уваги громадськості до проблемних питань у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

Зі слів начальника ДАІ міськвідділу Віталія Нікітенка, на превеликий жаль повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди до чергової частини надходять щоденно. Значно зросла аварійність через порушення правил дорожнього руху, керування у нетверезому стані, перевищення швидкості, виїзд на зустрічну смугу, недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть. Лише з початку року на території обслуговування зареєстровано 146 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 28 осіб загинуло та 182 отримали травми.

Тому працівники ВДАІ під гаслом «Безпека на дорогах залежить від кожного» відвідають місцеві школи, щоб вкотре нагадати учням про Правила дорожнього руху. Контролюватимуть порушення з боку пішоходів на пішохідних переходах поблизу навчальних закладів та в місцях найбільш пожвавленого дорожнього руху. Під увагу інспекторів потраплять і любителі розмовляти по телефону, перебуваючи за кермом автомобіля.

Співробітники державної автомобільної інспекції закликають всіх учасників дорожнього руху. Будьте уважними та неухильно дотримуйтеся вимог Правил дорожнього руху, адже навіть незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки. Пам’ятайте, що безпека дорожнього руху залежить від кожного його учасника!

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera