facebook  ДДСО

 
Новини
13-11-2012 12:48 | Переглядів: 208

Добра традиція привітання

У місті Фастів Київської області уже давно стало доброю традицією вітати ветеранів органів внутрішніх справ із професійним святом, яке для них є найбільш дорогим і близьким. Тож і цього року вони вкотре зібралися, аби згадати роки доблесної служби, побачитися один з одним та поспілкуватися від душі. Адже кожному з них є що сказати, чим поділитися, навіть перебуваючи на заслуженому відпочинку.

Приємно було бачити серед поважних і шанованих ветеранів і жінку – Валентину Грицаєнко, яка присвятила своє життя роботі в органах внутрішніх справ. Теплі слова вдячності професії правоохоронця звучали з вуст начальника Фастівського міськвідділу міліції Віталія Овчаренка. Привітання очільника зворушили колишніх міліціонерів. Вони з розумінням сприймали всю серйозність поставлених на сьогодні перед органами внутрішніх справ професійних завдань. Спілкуючись з колишніми правоохоронцями віч-на-віч, одразу помічаєш, що вони і сьогодні готові стати на захист рідного міста і його громадян.

Зустріч відбулася у теплій та дружній атмосфері: присутнім вручали подарунки, урочисто вітали зі святом. Ветеранам побажали завжди бути здоровими, терплячими, і головне — зігрітими теплом людської уваги.

Світлана БОРЩУК,
помічник начальника Фастівського МВ міліції
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera