facebook  ДДСО

 
Новини
13-11-2012 15:51 | Переглядів: 134

Афганець за рахунок крадіжок утримував сім’ю та відпочивав закордоном

До Бориспільського міськвідділу міліції з початку літа почали надходити повідомлення громадян про викрадення майна з квартир. Злодії ламали серцевину замка на вхідних дверях, забирали гроші, золото та не великогабаритну техніку. Проведеними оперативно-розшуковими заходами вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився неодноразово судимий за аналогічні злочини 51-річний киянин, якого і затримали колеги із Дарницького міськвідділу столичної міліції.

Колишній воїн-афганець після служби не зміг знайти гідне місце роботи і вирішив піти найлегшим шляхом – красти. Останні десять років чоловік жив за схемою «украл – выпил – в тюрьму». За рахунок крадіжок він утримував свою дружину, дитину і навіть міг собі дозволити їздити відпочивати закордон. Під час спілкування з правоохоронцями затриманий зовсім не каявся у скоєному, а навпаки після чергової «відсидки» планує повернутися до прибуткової роботи.

Зі слів заступника начальника кримінальної міліції Бориспільського міськвідділу Андрія Гудіми лиходій здійснив близько п’яти крадіжок в місті Києві та Київській області. По Борисполю злодій зізнався у крадіжках з трьох квартир, звідки він поцупив три ноутбуки, фотоапарат «УФО», золоті прикраси та прихватив п’ять пляшок коньяку для «святкування». За рахунок бориспольців злодій нажився приблизно на 28 тисяч гривень. 

Наразі відносно підозрюваного порушено кримінальну справу за ч. 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. На даний час триває слідство та відпрацьовується причетність вказаного громадянина до інших аналогічних злочинів.

Світлана Коломієць,
Бориспільський МВ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera