facebook  ДДСО

 
Новини
14-11-2012 12:53 | Переглядів: 97

Через 25 гривень злодій ледь не позбавив пенсіонерку життя

Працівники карного розшуку Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини встановили та затримали підозрюваного у скоєнні розбійного нападу на пенсіонерку. Під час слідства затриманий зізнався ще у 12 грабежах, скоєних на території міста в літньо-осінній період.

На початку жовтня до міліції звернулася 72-річна жінка із заявою про те, що в під’їзді будинку, де вона проживає на неї напав невідомий чоловік. Він став бити стареньку та душити. Коли вона знепритомніла, витягнув із кишені гаманець та чорнобильське посвідчення. В гаманці у бабусі було лише 25 гривень, через які зловмисник ледь не позбавив її життя. Сталося це в обідню пору, о 13:30 годин. Старенька не очікувала такого зухвальства та нахабства і була вкрай налякана жорстокістю нападника.

Того ж дня працівники карного розшуку в ході оперативного відпрацювання району встановили особу нападника та затримали його.

Зловмисником виявився 31-річний житель міста Біла Церква, який двічі відбував покарання за скоєння крадіжок та грабежів. В ході перевірки на причетність затриманого до скоєння інших злочинів на території міста, було встановлено, що він скоїв ряд пограбувань перехожих та крадіжку металевої огорожі в селі Черкас. Чоловік зізнався у 12 грабежах, під час скоєння яких зривав із перехожих золоті ланцюжки.

За фактом розбійного нападу правоохоронці порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 10 років із конфіскацією майна. Справу передано до суду. За фактами пограбувань порушено кримінальні справи за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Ведеться слідство.

Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera