facebook  ДДСО

 
Новини
16-11-2012 14:48 | Переглядів: 120

У столичному регіоні крадіїв магазину затримали на гарячому

У місті Фастів Київської області обікрали магазин чоловічого одягу. Близько четвертої години ранку зловмисники пошкодивши віконні грати та розбивши скло проникли до приміщення магазину «Новий гастроном» на вулиці Соборній. У одному з відділів викрали чоловічий одяг та гроші, в сумі сімдесят п’ять доларів. Утім утекти з награбованим чоловікам не вдалося.

У магазині спрацювала сигналізація Державної служби охорони. На місце події миттєво прибули правоохоронці разом із оперативною групою. Порушників закону затримали на гарячому в будівлі торгівельної установи. Крадіями виявилися двоє місцевих молодиків, двадцяти трьох та сорока років, обидва були раніше судимі. 

Чоловіки виносили одяг з магазину та складали в припаркований неподалік автомобіль однієї з міських служб таксі. Водій авто, не підозрюючи про те чим займаються його пасажири, спав у салоні чекаючи на останніх. Розбудили керманича працівники міліції, які відкривши багажник виявили украдені речі. Всі речові докази вилучили та направили на експертизу. Автомобіль відправили на штрафмайданчик Фастівського міськвідділу. Затримані наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. 

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera