facebook  ДДСО

 
Новини
17-11-2012 12:14 | Переглядів: 156

На Білоцерківщині вшановують пам'ять загиблих у ДТП

Щорічно в Україні, як і в усьому світі, відповідно до Резолюції ООН, в третю неділю листопада проводяться заходи, присвячені Всесвітньому дню пам'яті жертв ДТП. В цей день працівники ДАІ звертаються до всіх водіїв в знак солідарності і підтримки включити ближнє світло фар на автомобілі, тим самим ушанувавши пам'ять загиблих у дорожньо-транспортних пригодах.

Майже щодня на Білоцерківщині трапляються ДТП з потерпілими, які внаслідок отриманих травм та втрати крові потребують її поновлення. От тоді і постає питання забезпечення даних пацієнтів необхідною кількістю життєво важливої донорської крові. Працівники Державтоінспекції Білоцерківського міськвідділу міліції зробили свій внесок – напередодні вони всім колективом прийшли до Станції переливання крові міста Біла Церква і здали свою кров, яка так необхідна в разі отримання важких травм.

В цей день в усіх православних храмах пройдуть заупокійні панахиди по загиблим в автопригодах. Під час проповідей священики звертатимуть увагу прихожан на важливість дотримання правил безпеки дорожнього руху. Керівництво та співробітники Державтоінспекції Білоцерківського міськвідділу міліції у неділю візьмуть участь у молебні, який відбудеться в Преображенському Соборі, куди також запрошуються члени сімей загиблих у ДТП.

Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera