facebook  ДДСО

 
Новини
19-11-2012 14:29 | Переглядів: 231

Супермаркети не несуть відповідальності за збереження речей

До Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини звернулася жінка із заявою про те, що із ячейки камери схову в одному із супермаркетів викрадено її особисті речі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям жінка розповіла, що вона зробила ряд покупок на ринку, а потім зайшла до супермаркету за продуктами. Сумки вирішила залишити в ячейці камери схову, що знаходиться поблизу кас: охорона магазину не дозволяє заходити зі своїми речами до торгової зали. Коли жінка повернулася з торгівельної зали, то виявила, що ячейка відкрита, а її сумок немає. Вона звернулася до охоронців – ті відповіли, що за збереження речей в камері схову вони відповідальності не несуть.

Працівниками карного розшуку Білоцерківського міськвідділу, в ході оперативно-розшукових заходів, було встановлено та затримано підозрюваного у скоєнні крадіжки. 42-річний місцевий житель зізнався правоохоронцям, що дійсно спостерігав за відвідувачами супермаркету, які залишали свої сумки в камері схову. Шляхом підбору ключа, відкрив ячейки і без перешкод забрав речі.

За фактом скоєння злочину порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка», якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Тетяна Гадомська
Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera