facebook  ДДСО

 
Новини
23-11-2012 14:01 | Переглядів: 159

Завдяки пильності сусіда на Київщині затримали «домушника»

До чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції Київської області зателефонував місцевий житель і повідомив, що в сусідньому приватному будинку, що по вулиці Мельника він затримав невідомого чоловіка, який намагався пограбувати будинок.

За вказаною адресою миттєво виїхали працівники роти патрульної служби. Проникши до оселі крадій нишпорив по кімнатах та хазяйнував по шафам, намагаючись відшукати побільше речей. Довести розпочату справу до кінця і втекти зловмиснику завадив житель сусіднього будинку, котрий помітивши злодія протримав його у дворі до приїзду правоохоронців.

З’ясувалося, що 24-річний житель села Скиби Черкаської області вже був раніше судимий. У червні 2012 року він звільнився з місця позбавлення волі, втім кидати своє злочинне ремесло вочевидь не збирався.

У місті Біла Церква зловмисник затримався на деякий час. Зі слів молодика, йому приглянулася одинока молода жінка з власним житлом, в оселі якої він періодично з’являвся. Спосіб заробітку чоловік обрав звичний для себе. Побачивши, що в одному з будинків приватного сектору встановлені пластикові вікна та зрозумівши, що господарі відсутні, він забрався до помешкання у пошуках цінностей.
Молодий чоловік, котрий затримав зловмисника, не злякавшись і не розгубившись викликав міліцію отримає заохочення та подяку від органів внутрішніх справ.

За даним фактом правоохоронцями проводиться досудове розслідування за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі перевіряється причетність підозрюваного до скоєння інших аналогічних злочинів на території області. Молодому чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera