facebook  ДДСО

 
Новини
23-11-2012 14:32 | Переглядів: 115

Наркомана зі стажем засудили до 6 років позбавлення волі

У листопаді минулого року під час проведення оперативної закупівлі наркотичної речовини був затриманий та доставлений до Києво-Святошинського районного відділу міліції 24-річний мешканець міста Боярка, що на Київщині. Під час проведення досудового слідства правоохоронці встановили, що збутом наркотиків він займався протягом останнього року. Вилучені кошти за продаж амфетаміну та метадону використовував для закупівлі нових партій наркотичних засобів та на власні потреби. Свою злочинну діяльність пояснював тим, що на утриманні у нього знаходяться батько-пенсіонер і важкохвора мати.

Батьки затриманого, знаючи про наркозалежність сина, неодноразово лікували його у відповідних медичних закладах. Але ні вмовляння матері, ані лікарі не змогли вберегти його від подальшого вживання наркотиків. Маючи за плечима не одну судимість за зберігання наркотичних засобів, не картав себе тим, що продаючи наркотик іншим, він стає причиною трагедії і у чужій долі.

Районний суд, врахувавши всі «заслуги» сина-наркомана, виніс вирок за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів вчинені повторно), ч.2 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту вчинені повторно), ч.1 ст.306 (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів) Кримінального кодексу України і засудив винуватця до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Віталія Грохольська,
Києво-Святошинський РВ
ГУМВС України в київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera