facebook  ДДСО

 
Новини
26-11-2012 15:05 | Переглядів: 146

Макаронні розбійники отримали по вісім років

Наприкінці минулого року 26-річний мешканець міста Біла Церква звернувся до працівників міліції з заявою про те, що група невідомих осіб застосувавши фізичне насильство скоїли розбійний напад на його квартиру, чим завдали йому збитків на суму до трьох тисяч гривень.

Для перевірки обставин цієї пригоди на місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила обставини та хронологію скоєння злочину. З’ясувалося, що 9 грудня 2011 року близько 20 години постраждалий прийшов відпочити до одного з місцевих кафе, де познайомився з молодицею та трьома її приятелями. Під час вживання алкогольних напоїв потерпілій запросив веселу компанію до себе додому аби продовжити святкування. 

Опинившись перед вхідними дверима господаря, нові знайомі вдарили чоловіка скляною пляшкою по голові та пустили в обличчя сльозогінний газ, після чого затягнули його до квартири. Чоловік намагався чинити опір але марно, сили не рівні – один проти чотирьох. 

Катуючи господаря нападники різали шкіру на грудях та спині склом від пляшки, та припікали недопалками тіло чоловіка вимагаючи при цьому гроші. Зрозумівши, що крім знайдених 600 гривень, мобільного телефону та особистих документів в власника квартири більше нічого цінного немає, компанія не знехтували макаронами, олією, цукром та іншими продуктами харчування, після чого втекли з награбованим.

Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів білоцерківські міліціонери встановили прикмети підозрюваних і невдовзі затримали їх. Молоді особи у скоєному злочині зізналися одразу. За даним фактом Білоцерківським МВ порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), яка передбачає покарання позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Днями у місті Біла Церква відбувся суд над молодими людьми, на якому за катування, розбій та крадені макарони їм було винесено вирок - вісім років ув‘язнення.

Сектор зв’язків з громадськістю Білоцерківського МВ  (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) ГУМВС України в Київській області 
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera