facebook  ДДСО

 
Новини
27-11-2012 14:15 | Переглядів: 170

Турист з Російської Федерації через вживання оковитої проведе в Україні ще 8 років.

Незрозуміло, що найшло на 40-річного громадянина Російської Федерації, який приїхав на екскурсію до України. Подивившись першу столицю України місто Харків, він сів на автобус та поїхав на Київ. Проїжджаючи повз місто Бориспіль вирішив оглянути аеропорт. Після відвідань головних «повітряних воріт України» зайшов до кафе поїсти де познайомився з двома чоловіками та, як і заведено, випили за знайомство. Але на одній чарці справа не закінчилася.

Після надмірного ласування оковитою фантазія розбурхалася. Вийшовши на вулицю, уява підказала чоловікові взяти ножа й напасти на випадкового перехожого. Чого від нього хотів - сам не знає. Порізав чоловіка, побив ногами, а потім прихопивши мобільний телефон, джинсову куртку та сімсот гривень, пішов далі по нічному місту.

На зупинці турист помітив одиноку жінку, яка розмовляла по телефону. Підбіг до неї почав щось кричати, а потім вдарив ножем у спину, в область лопатки. Та, на щастя, жінка була не одна того вечора, неподалік на неї чекали дві її подруги, які помітили невідомого з ножем і почали кричати. Нападник злякався і кинувся тікати, викинувши при цьому ніж. На крик відреагували перехожі чоловіки, які наздогнали та схопили горе-туриста. Перелякані подруги викликали швидку і працівників міліції. 

Завдяки небайдужим людям, які викликали відповідні служби, потерпілих було врятовано, а нападника доставлено до правоохоронних органів.

Зі слів затриманого, він відпочивав у кафе, де один із нових знайомих попросив вийти його на вулицю, після чого наніс йому невідомим предметом удар у потилицю. Далі чоловік нічого не пам’ятає. Але такі покази підсудного правоохоронці до уваги не взяли, оскільки вважають, що в такий спосіб він намагається уникнути відповідальності. Проти нього були неспростовні докази: одяг у крові потерпілих, а також при ньому знайдені викрадені мобільний телефон та джинсова куртка. Окрім того всі потерпілі добре розгледіли нападника і дали свої свідчення. Врахувавши всі обставини цих подій апеляційним судом Київської області було прийнято рішення про те, що виправлення та перевиховання підсудного можливе лише в умовах ізоляції від суспільства. Відтак, йому було призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. 

Світлана Коломієць, Бориспільський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera