facebook  ДДСО

 
Новини
30-11-2012 11:45 | Переглядів: 108

Замість примирення з коханою, хлопець обікрав дівчину

В липні до Бориспільського міськвідділу міліції звернулася 22-річна мешканка міста Бориспіль, яка повідомила, про зникнення з її будинку комп’ютера.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що слідів зламу вхідного замка або підбору ключа не було. Тоді правоохоронці почали відпрацьовувати найближче коло знайомих дівчини і невдовзі вдалося встановити підозрюваного. Ним виявився 20-ти річний колишній хлопець дівчини.

З’ясувалося, одного літнього дня двоє друзів поверталися разом від приятеля у якого розпивали алкогольні напої. Будучи напідпитку підозрюваний вирішив помиритися зі своєю дівчиною, з якою розлучився близько місяця тому. Попрощавшись з товаришем пішов до неї додому та почав стукати у двері, але вдома нікого не було. Раптом йому спало на думку перевірити чи є в будинку цінні речі, тож взяв зі схованки ключ, місцезнаходження якого він знав бо раніше проживав разом із коханою, та зайшов до будинку. Однак крім комп’ютера нічого цінного не знайшов. Не довго думаючи, взяв пристрій і направився до виходу. Замкнув двері, ключ положив назад в схованку та повернувся до товариша де випивав й ліг спати. 

На ранок попросив друга відвезти його до Києва, щоб продати комп’ютер. На запитання товариша де він його взяв відповів, що це його. З метою замітання слідів продавав комп’ютер по частинах. Монітор в одному ломбарді, системний блок в іншому за які отримав 1200 гривень. 

Коли через декілька днів до молодика завітали правоохоронці був дуже здивований, але опору не чинив і одразу в зізнався в крадіжці.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. З урахуванням того, що молодик вину визнав і розкаявся та того, що дівчина, просила не відправляти його у в’язницю, суд зауважив, що покарання має на меті не тільки кару, а й виправлення засуджених, а також запобігання вчиненню нових злочинів як засудженими так і іншими особами. У зв’язку з цим суд прийняв рішення про призначення покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки та звільнити від відбування покарання з випробувальним терміном у 2 роки.

Світлана Коломієць, Бориспільський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera