facebook  ДДСО

 
Новини
30-11-2012 14:56 | Переглядів: 131

У Білій Церкві працівники Державтоінспекції затримали шахраїв

Зловмисники «виміняли» у довірливої жінки-оператора АЗС 3 тисячі гривень під заставу несправжніх золотих виробів. Двох шахраїв міліція затримала того ж дня, їхнього «колегу» – жителя Луганської області, який обдурив працівницю заправки, – наступного ранку.

Близько одинадцятої години вечора на одній з АЗС міста Узин Білоцерківського району невідомий звернувся до оператора заправки із проханням позичити йому терміново під заставу золотих прикрас три тисячі гривень. Після отримання грошей чоловік сів в авто і зник у невідомому напрямку.

Оглянувши коштовності, жінка засумнівалася в їх справжності. Вона одразу звернулася до міліції і повідомила про шахрайство та вказала прикмети підозрюваного.

 

В результаті оперативно-розшукових заходів працівники ДАІ, які несли службу на стаціонарному посту в м. Кагарлик, затримали автомобіль, на якому зник підозрюваний. В авто перебувало дві особи, але чоловіка, який безпосередньо, шляхом шахрайських дій заволодів грошима у оператора АЗС, не виявилося. Він встиг раніше залишити автівку і втекти у невідомому напрямку.

 

Вжитими заходами працівники міліції встановили особу даного громадянина. Ним виявився 38-річний житель Луганської області, раніше засуджений за подібний злочин. Близько сьомої ранку чоловіка було затримано у місті Біла Церква за адресою тимчасового місця проживання. Наразі він дає свідчення.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального Кодексу України, що передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк трьох років.

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera