facebook  ДДСО

 
Новини
03-12-2012 15:41 | Переглядів: 113

Раніше судимий за грабіж через рік взявся за старе

Історія чоловіка з Бориспільщини розпочалася у 2010 році, коли за рішенням Бориспільського міськрайонного суду Київської області його було засуджено за ч.2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки. Утім це не стало для нього тривожним дзвінком. У січні 2012-го молодик взявся за старе.

Завітавши напідпитку до приятеля, одразу звернув увагу на шліфувальну машинку «Dewalt». Розуміючи, що за неї можна виручити гроші, непроханий гість витягнув з кишені куртки ніж та, погрожуючи господареві, забрав прилад.

Як з’ясували згодом правоохоронці, які невдовзі затримали розбійника, чоловік ніде не працював, а на його утриманні перебуває малолітня донька. Про наслідки скоєного на той момент не замислювався, як і про те, що він неодмінно потрапить до рук правоохоронців.

Розглянувши матеріали справи Бориспільський міськрайонний суд Київської області прийняв рішення, що новий злочин підсудний вчинив під час іспитового строку, тому за вчинення злочину передбаченого ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на п’ять років з відшкодуванням матеріальної шкоди потерпілому.

Світлана Коломієць, 
Бориспільський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera