facebook  ДДСО

 
Новини
03-12-2012 16:21 | Переглядів: 141

На дорогах Київщини проводиться операція «Увага! Спецсигнал!»

Інспектори відділення Державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу розпочали проведення профілактичного заходу під умовною назвою «Увага ! Спецсигнал!». Метою такого заходу є підвищення транспортної дисципліни водіїв автомототранспорту, надання учасникам дорожнього руху переваг у русі транспортним засобам з включеними спеціальними світловими та звуковими сигнальними пристроями (спецсигналами), зокрема автомобілям швидкої медичної допомоги, підрозділів міліції, пожежним та іншим аварійно-рятувальним автомобілям підрозділів МНС, інкасаційним автомобілям банківських установ.

Зі слів начальника ДАІ міськвідділу Віталія Нікітенка, незважаючи на заходи, що вживаються інспекторами автомобільної інспекції, транспортна дисципліна водіїв автомототранспорту залишається на низькому рівні. І в першу чергу це стосується надання переваг у русі транспортним засобам з включеними спеціальними світловими та звуковими сигнальними пристроями. Такі порушення правил дорожнього руху не дозволяють оперативно прибути транспортним засобам до місця призначення та вчасно надати необхідну допомогу. Вартові доріг виявлятимуть та документуватимуть порушення ПДР (пункту 3.2. Правил дорожнього руху України) і вживатимуть заходи щодо притягнення водіїв-порушників до адміністративної відповідальності.

Співробітники державної автомобільної інспекції міськвідділу міліції вкотре, звертаються до водіїв: не надавши перевагу у русі спеціальним транспортним засобам, Ви не тільки порушуєте правила дорожнього руху, а й ставите під загрозу людське життя.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera