facebook  ДДСО

 
Новини
04-12-2012 09:30 | Переглядів: 504

Звернення начальника Головного управління МВС України в Київській області Мазана Валерія Борисовича до жителів Київщини

Київщина - чарівний край в якому проживає понад 2 мільйони людей. Жителі Київщини прекрасні люди, справжні трударі, аграрії. Через Київську область проходить 16 доріг державного значення, які з’єднують столицю України з усіма куточками нашої Батьківщини. Як і в будь - якому регіоні міліція щодня розкриває злочини, проводить профілактичні заходи по правовій освіті населення. Однією з найактуальніших проблем сьогодення є стан аварійності на території області. Нажаль з початку року на автошляхах Київщини внаслідок дорожньо-транспортних пригод загинуло більше 400 людей та 2300 людей отримали травми різного ступеню тяжкості. За цими цифрами криються людські трагедії, обірвані життя, скалічені долі в переважній більшості молодих людей.

Державтоінспекція спільно з органами влади, місцевого самоврядування, службою автомобільних доріг Київської області, освітянами та іншими зацікавленими установами щоденно працює над вдосконаленням стану дорожньої мережі, освітленням на дорогах, проводить масові заходи з правової освіти населення, в тому числі і серед дітей.  

В переважній більшості головною причиною дорожньо-транспортних пригод являється алкогольне сп’яніння водія чи вживання наркотичних та токсичних речовин. Працівниками ДАІ Київщини в цьому році вже виявлено майже 10000 таких водіїв. Однак, безпеку на дорогах одними каральними заходами, як усі ми розуміємо, досягти неможливо. Будь-який правопорядок в Державі залежить від рівня свідомості громадян.  

Тому хочу звернутись до всіх жителів Київської області. Всі ми в тій чи іншій мірі є учасниками дорожнього руху. Не будьте байдужими до тих випадків, коли бачите намір людини після вживання спиртного сісти за кермо. Проводьте роз’яснювальну роботу серед колег, дітей, знайомих. В свою чергу працівники міліції в рамках Закону будуть вживати жорсткі санкції до водіїв та пішоходів, які ігнорують Правила дорожнього руху. Протягом цього місяця будуть проводитись широкі заходи із залученням особового складу міліції Київської області, спецпідрозділу особливого призначення МВС України, щоб гарантувати громадянам Конституційне право безпечно пересуватись дорогами Київщини.  

На останок хочу побажати всім учасникам дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, толерантності, ввічливості та поваги один до одного. Взаєморозуміння і культура поведінки на дорогах є запорукою і гарантією безпеки руху. 

  З повагою

начальник Головного управління МВС України в Київській області                                                                                              Мазан Валерій Борисович

 


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera