facebook  ДДСО

 
Новини
10-12-2012 12:55 | Переглядів: 154

Під час пристрілу мисливського карабіну загинув чоловік

Трагедія сталася близько 18-ї години на полі поблизу села Мар’янівка Іванківського району столичної області. Четверо товаришів приїхали туди з Києва для пристрілу мисливського карабіну марки «BLASER» на автомобілі «УАЗ-Патріот».

Під час розряджання та поміщення карабіну власником до багажного відділення автомобіля стався випадковий постріл. В результаті 34-річний чоловік, який знаходився на передньому сидінні машини, отримав поранення в спину. Сподіваючись, що потерпілому товаришеві ще можна допомогти, чоловіки одразу направилися до лікарні, проте медпрацівники констатували смерть та викликали міліцію. Дочекавшись приїзду правоохоронців, винуватець трагедії у всьому зізнався.

За даним фактом слідчі Іванківського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). Відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді застави. Всі речові докази вилучено та направлено на експертизу. Чоловікові загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera