facebook  ДДСО

 
Новини
11-12-2012 16:47 | Переглядів: 202

На Київщині підвели підсумки роботи міліції за 11 місяців

Сьогодні в актовому залі міліцейського главку відбулася нарада Головного управління МВС України в Київській області, де було підведено підсумки діяльності працівників органів внутрішніх справ за 11 місяців поточного року. Провів нараду з керівним складом правоохоронців області очільник міліції Валерій Мазан.

Робота органів внутрішніх справ в умовах нового кримінально-процесуального кодексу, визначення шляхів співпраці слідчих та оперативних підрозділів задля якісного розкриття кримінальних правопорушень та невідворотність покарання міліціонерів за укриття заяв та повідомлень, які надходять по спецлінії 102 або поштою від громадян – ось ключові питання, на які звернув особливу увагу головний міліціонер області.

Окрім цього Валерій Борисович зауважив щодо аналітичного аспекту в роботі правоохоронців: визначення місць найбільшої концентрації злочинів для подальшого їх розкриття та недопущення, постійна профілактика правопорушень сприятиме покращенню криміногенної ситуації в області. Також він зазначив, що вічливе ставлення до громадян поряд з професійним виконанням службових обов’язків викликає довіру населення до міліцейської структури вцілому.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera