facebook  ДДСО

 
Новини
12-12-2012 13:08 | Переглядів: 131

Міліціонери допомагають жителям знеструмлених районів Київщини

В складних погодних умовах, що призвели до знеструмлення кількох районів, а саме Іванківського, Поліського, частини Бородянського та Макарівського, а це більше 21 тисячі жилих будинків на Київщині, міліціонери вже кілька діб працюють в посиленому режимі. В міських та районних відділах створені оперативні штаби, які координують роботу працівників всіх служб.

З метою профілактики нещасних випадків, крадіжок, дорожньо-транспортних пригод дільничні інспектори міліції разом з патрульною службою, підрозділом ДАІ здійснюють виїзди по населеним пунктам, спілкуються з господарями домівок, відвідують одиноких людей та людей похилого віку.

Найчастіше до правоохоронців через негоду звертаються власники банківських установ, магазинів, підприємств, які знаходилися під сигналізацією. На цих об’єктах вже виставлена фізична охорона з числа працівників державної служби охорони.
Як зазначив заступник начальника обласної міліції Олексій Лісниченко, жодне звернення громадян про допомогу через погодні умови, що виникли на Київщині, працівниками міліції проігноровано не буде.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera