facebook  ДДСО

 
Новини
14-12-2012 13:43 | Переглядів: 90

У Богуславі святкування дня святого апостола Андрія Первозванного для одного з чоловіків завершилося реанімаційним відділенням

Вчора близько 13 години дня до чергової частини Богусласвського райвідділу міліції зателефонували з центральної районної лікарні і повідомили про те що каретою швидкої допомоги до реанімаційного відділення доставлено 31-річного місцевого мешканця з проникаючим пораненням грудної клітини.

Під час виїзду слідчо-оперативної групи на місце події з’ясувалося, що цього ж дня потерпілий прийшов до свого товариша відзначити свято. Після спільного розпиття спиртних напоїв між друзями зав’язалася суперечка, яка згодом переросла в бійку, під час якої господар схопив кухонного ножа і наніс удар в область грудної клітини свого гостя. Поранений чоловік аби врятуватись негайно вискочив на вулицю, де його побачили перехожі, які і викликали швидку допомогу. Наразі потерпілий прооперований. Його стан стабільний.

Під час досудового слідства працівники міліції розшукали людей, які знайшли пораненого чоловіка. Вони допомогли встановити особу підозрюваного. Ним виявився 48-річний місцевий мешканець, інвалід 1-ї групи, який вже неодноразово був засуджений. Зловмисник зізнався у скоєному і дав покази. У нього було знайдено та вилучено ніж.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera