facebook  ДДСО

 
Новини
17-12-2012 17:42 | Переглядів: 109

На Київщині чоловік через ревнощі зарізав коханця своєї дівчини

До Бориспільської міліції надійшло звернення з місцевої лікарні, що до приймального відділення медзакладу прийшов чоловік з ножовим пораненням, після чого втратив свідомість, впав і помер.

Як з’ясували правоохоронці прибувши на місце, напередодні 25-річний чоловік повернувся додому на підпитку. Там він застав коханця разом зі своєю співмешканкою. Між чоловіками зав’язалася сварка, під час якої ревнивий чоловік наніс молодшому залицяльнику удар кухонним ножем у груди. 22-річний поранений, втікаючи від кривдника, вибіг на вулицю, сів до своєї автівки та поїхав до лікарні. Зайшовши до приймального відділення він втратив свідомість і помер.

За декілька годин ревнивого коханця за гарячим слідами затримали працівники міліції. Він переховувався на СТО. Як з’ясувалося, затриманий близько чотирьох років тому вже потрапляв в аналогічну ситуацію. Тоді таж сама співмешканка отримала від ревнивого коханця одинадцять ножових поранень, а її залицяльник відбувся легкими тілесними ушкодженнями. За вчинений злочин чоловіка засудили до позбавлення волі. Цього разу історія мала ще більш трагічні наслідки.

Наразі міліція з’ясовують всі обставини трагедії, ведеться слідство. Відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Чоловікові загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Світлана Коломієць,
Бориспільський МВ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera