facebook  ДДСО

 
Новини
20-12-2012 09:05 | Переглядів: 138

В Управлінні ДАІ вшанували ветеранів

В Управління ДАІ Київської області відбулися урочистості присвячені 21-й річниці дня міліції України. У святковій нараді приймало участь керівництво Управління та запрошені ветерани Державтоінспекції. До присутніх в актовій залі звернувся начальник Управління ДАІ Київської області полковник міліції Дерев`янкін Сергій Олексійович, який у своїй промові розповів присутнім про досягнення та нововведення в роботі ДАІ, не залишивши поза увагою і проблемні питання, які виникають в службовій діяльності. Також, Сергій Олексійович подякував ветеранам за те, що вони постійно передають свій великий досвід молодим працівникам ДАІ та приймають активну участь в реалізації програм по забезпеченню безпеки дорожнього руху. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять тих колег, яких нажаль сьогодні не має в живих.

В знак шани, до меморіального комплексу загиблим працівникам ДАІ Київської області було покладено квіти. Ветеранам вручено пам’ятні сувеніри, які в свою чергу подякували керівництву Управління ДАІ за підтримку та всебічну допомогу.


Перед присутніми виступили колишні керівники ДАІ Київської області Фастовець Григорій Іванович, який на даний час очолює спілку автомобілістів Київської області та Микола Іванович Покиньборода. Ветерани розповіли, як проходила евакуація людей з Чорнобильської зони у далекому 86-му, які завдання були поставлені перед Державтоінспекцією у ті складні дні та як мужньо і самовіддано вони виконувались.



 

На останок Сергій Олексійович побажав усім присутнім, козацького здоров`я та сімейного благополуччя, щоб доля не обходила своєю ласкою, любові та щирого спілкування з дорогими серцю людьми. Після урочистої частини присутні з великим задоволенням переглянули святковий концерт.

Сектор профілактичної роботи УДАІ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera