facebook  ДДСО

 
Новини
24-12-2012 15:06 | Переглядів: 155

У Фастові затримано учасників злочинного угрупування

Працівники міліції Київщини затримали групу молодиків, які спеціалізувалися на розбійних нападах. Лише упродовж місяця зловмисники скоїли три такі злочини.

На початку грудня до чергової частини Фастівського міськвідділу міліції зателефонував 42-річний працівник однієї з місцевих фірм і повідомив про те, що невідомі особи зламали замок вхідних дверей і проникли до їхнього офісу, звідки викрали металевий сейф з грошима на суму двадцять тисяч гривень та зникли у невідомому напрямку.

Близько тижня тому у Фастові четверо невідомих у масках з прорізами для очей незаконно проникли на територію одного з місцевих товариств з обмеженою відповідальністю та, зв`язавши охоронника, викрали з кабінету директора ноутбук та металевий сейф із службовою документацією товариства. За кілька днів в місті стався ще один подібний злочин. До будинку 48-річного місцевого мешканця проникли троє невідомих осіб, які застосувавши фізичне насильство та погрожуючи предметами схожими на зброю, заволоділи мобільним телефоном господаря та зникли у невідомому напрямку.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що всі ці три кримінальні правопорушення скоїла одна злочинна група. Наразі особи учасників цього угрупування встановлено. Ними виявилися п’ять безробітних місцевих мешканців, з яких найменшому 21 рік, а найстаршому - 25. Згідно ст.208 КПК України хлопців затримано. Вони зізнались у скоєнні даних злочинів та дали правдиві покази.

За даними фактами слідчим відділом Фастівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Під час проведення досудового розслідування за місцем їх проживання правоохоронці провели санкціоновані обшуки, в результаті яких виявлено та вилучено речові докази (сейфи, маски та інше). Крім викрадених речей за в будинку одного із зловмисників було виявлено та вилучено мисливський карабін, 70 набоїв до нього і два магазини. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.263 КК України (незаконне носіння, зберігання та придбання зброї, яка карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі слідство триває. Працівники міліції встановлюють причетність групи зловмисників до скоєння інших злочинів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області  



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera