facebook  ДДСО

 
Новини
25-12-2012 10:01 | Переглядів: 89

На Київщині перевіряють продавців піротехніки

Напередодні новорічних свят одним з першочергових завдань міліції Київщини є боротьба з нелегальним обігом та продажем піротехнічних засобів. Впродовж останнього тижня правоохоронці вживають практичні заходи щодо перевірки місць можливої їх реалізації: торговельних ринків, магазинів, місць стихійної торгівлі. Для ефективності запланованого створені рейдові групи.

Так, тільки упродовж останніх вихідних працівники міліції виявили 900 піротехнічних виробів, які продавалися з порушеннями норм, а саме без відповідних документів та у невстановлених місцях. Усіх продавців піротехніки буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 195–6 (Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тридцяти п’яти до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією піротехнічних засобів.

Правоохоронці закликають жителів регіону бути обережними та не забувати про елементарні правила безпеки з використання піротехніки. Вбережіть від неприємних несподіванок себе та своїх близьких! 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera