facebook  ДДСО

 
Новини
26-12-2012 14:48 | Переглядів: 127

У Білій Церкві працівники міліції «за гарячими слідами» затримали крадіїв магазину

По-опівночі, до чергової частини Білоцерківського МВ надійшло повідомлення про те, що невідомі особи, шляхом пошкодження вікна в приміщенні продуктового магазину по вул. Славіна, проникли всередину і скоїли крадіжку продуктів харчування. Працівники міліції виїхали на місце події і почали проводити оперативно-розшукові заходи по встановленню та затриманню крадіїв.

Близько третьої години ночі, під час патрулювання, співробітники роти патрульної служби міста помітили двох чоловіків, які йшли по бульвару Перемоги і несли в руках великі валізи. Чолов’яги не на жарт переполошилися і не змогли пояснити правоохоронцям походження їх вмісту. 

В результаті спілкування було з’ясовано, що дані особи проживають в будинках по-сусідству. Одиному з них 24 роки, раніше судимий за грабіж, іншому – 19 років. Хлопці зізналися, що це не перша їх нічна «пригода» - вони вже неодноразово здійснювали «походи» за продуктами харчування. 

Слідчим відділом Білоцерківського МВ зареєстровано кримінальне провадження за фактом вчиненого правопорушення за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка», якою передбачено покарання у вигляді «позбавленням волі на строк від трьох до шести років». В ході досудового слідства буде встановлюватись причетність парубків до інших правопорушень.


Тетяна Гадомська,  спеціаліст по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera