facebook  ДДСО

 
Новини
27-12-2012 15:08 | Переглядів: 137

Чоловіка, який скоїв напад на фармацевта аптеки в місті Біла Церква, затримали

Днями близько 18:00 год. до чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини надійшло повідомлення від фармацевта однієї з аптек міста про скоєння невідомим чоловіком розбійного нападу.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що до приміщення аптеки нападник заходив двічі: спочатку він хотів придбати ліки, яких на той час не було, а за кілька хвилин молодик прийшов з дерев’яною палицею в руках та почав бити присутніх і вимагати гроші. Забравши гроші в сумі 1300 гривень, молодик зник. Від рук зловмисника постраждала і фармацевт, і жінка, яка на той час знаходилася в аптеці. Наразі вони знаходяться на стаціонарному лікуванні в медзакладі. 

 

Розбійника затримали невдовзі під час відпрацювання прилеглої території в одному з інтернет-кафе. Ним виявився 31-однорічний місцевий безробітний, який раніше проблем із законом не мав. Але як з‘ясувалось, чоловік зловживає лікарськими препаратами.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Після проведення досудового слідства нападникові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera