facebook  ДДСО

 
Новини
29-12-2012 14:01 | Переглядів: 118

Працівники міліції Київщини готові до забезпечення охорони громадського порядку під час Новорічних та Різдвяних свят

Весь особовий склад органів внутрішніх справ Київської області на час святкування Новорічних свят переведений на посилений варіант несення служби. У міськрайорганах розгорнуто діяльність оперативних штабів, завдання яких є забезпечення постійного збору інформації, її аналіз та своєчасне реагування на можливі ускладнення оперативної обстановки.

Під час святкування нового року до двох тисяч працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ забезпечуватимуть охорону громадського порядку у 440 населених пунктах Київщини.

В основному працівники міліції нестимуть службу у місцях масового відпочинку, де відбуватиметься організоване святкування зустрічі 2013 року. Особлива увага під час інструктажів міліціонерів перед заступанням на службу буде звернута на ввічливе ставлення до громадян та недопущення порушень громадського порядку, у тому числі надзвичайних подій із використанням піротехнічних засобів.

Тож працівники міліції бажають всім жителям області щоб Новорічні свята були по-справжньому світлими та радісними і разом з тим нагадують про існуючі заборони щодо вживання спиртного та паління цигарок у громадських місцях. Шановні, якщо ви плануєте святкувати поблизу Новорічних ялинок, утримайтесь від вживання алкогольних напоїв та куріння в невстановлених місцях.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera