facebook  ДДСО

 
Новини
29-12-2012 10:10 | Переглядів: 133

Іноземець, в нетверезому стані скоїв ДТП, в результаті якої загинула людина

27 грудня близько 21 години, на 46 кілометрі автодороги Київ – Харків сталася дорожньо-транспортна пригода. 34-річний громадянин сусідньої держави, керуючи автомобілем «SKANIA» з напівпричепом рухався у напрямку міста Харків. У результаті не обрання безпечної швидкості руху, водій не впорався з керуванням та допустив наїзд на стоячий на узбіччі автомобіль «PEUGEOT», в салоні якого знаходився 42-річний водій та два пасажири.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «PEUGEOT» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Пасажири, які перебували в салоні іномарки тяжких тілесних ушкоджень не отримали. 

Як було встановлено, винуватець дорожньо-транспортної пригоди перебував за кермом «фури» у стані алкогольного сп’яніння. За даним фактом ведеться досудове слідство.

Як не прикро констатувати, не зважаючи на складні погодні умови, коли навіть і тверезому водієві досить складно керувати транспортними засобами, деякі водії переоцінюючи свої навики водіння сідають за кермо на підпитку. Нажаль, з початку року, за участю таких «асів» на території Київської області скоєно 126 ДТП в яких 16 людей загинуло та 180 отримали травми.

Державтоінспекція Київщини вимагає неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, а перед тим, як сідати за кермо напідпитку подумайте про своє життя і життя тих хто на дорозі.

Сектор профілактичної роботи УДАІ.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera