facebook  ДДСО

 
Новини
29-12-2012 11:15 | Переглядів: 115

Напередодні Нового року правоохоронці завітали до дітей-сиріт з подарунками

Надавати допомогу знедоленим дітям уже давно стало душевною потребою для працівників Броварського міськвідділу міліції. До святкування новорічних свят працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей спільно з працівниками кадрового забезпечення відвідали дитячий будинок «Надія».

Кожен приїзд міліцейських шефів для дітлахів – справжнє свято прикрашене щирими дитячими посмішками. Правоохоронці подарували дітям іграшки й солодощі, а також провели конкурси та ігри. Хлопчики та дівчатка, які позбавлені батьківського піклування показали міліціонерам вироби, зроблені власноруч та розповіли їм про свої захоплення. 

Зі слів начальника відділення кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу Олени Косенко, у м. Бровари та районі проживає 312 дітей, які залишилися без батьківського піклування. Із них усиновленню підлягає 76 дітей. Наразі під опікою громадян перебуває 213 дітей. Працівники міліції повсякчас намагаються зробити життя наших маленьких громадян щасливим і світлим. Майже щодня їм доводиться бути психологами і наставниками водночас: знаходити спільну мову з важкими підлітками, шукати по всій Україні малолітніх мандрівників, які тікають з дому, працювати з дітьми, що зазнали насильства, наставляти на «праведний шлях» недбайливих батьків. Крім того відділ КМСД спрямовує свою роботу на запобігання скоєння дітьми злочинів. Тому, постійно проводяться профілактичні заходи та лекції з правової тематики. 

Нинішні зустрічі – не останні працівники міліції обов’язково завітають до своїх маленьких друзів знову, і звичайно не з порожніми руками. Адже творити добро завжди приємно. Особливо, коли його так потребують.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera