facebook  ДДСО

 
Новини
03-01-2013 10:02 | Переглядів: 150

Крадія затримано по гарячих слідах

Крадіжка - один з найпоширеніших видів злочинів. І крадіжка з автомобіля не є винятком. Вкрасти з автомобіля можуть все, що погано лежить: гаманець, жіночу сумочку, парасольку, мобільний телефон, автомагнітолу та інші дорогі «дива» сучасної техніки, які водії встановлюють в салонах своїх автомобілів. Тож, подібні випадки не поодинокі. Щоб здійснити задумане, злочинці вдаються до різних способів: зламують замки на дверях, розбивають або віджимають скло.

Незважаючи на святкові дні, працівники Державтоінспекції Київщини працюють в посиленому режимі, розкривають злочини, виявляють нетверезих водіїв та надають допомогу учасникам дорожнього руху під час складних погодних умов. Лише за дві доби нового року працівники ДАІ виявили 43 водія, які керували транспортними засобами в нетверезому стані.

Так, в новорічну ніч, екіпаж відділення ДАІ Білоцерківського міськвідділу міліції отримав орієнтування про незаконне заволодіння автомобілем Фольксваген зеленого кольору. Під час проведення розшукових заходів поблизу села Михайлівка, Білоцерківського району, працівники ДАІ побачили схожий автомобіль, який стояв з вимкненим двигуном. В салоні автомобіля знаходився водій, який при появі міліціонерів почав нервувати. Як з’ясувалось згодом, водію було чого хвилюватись, адже цей автомобіль він викрав. Крадієм виявився 30-річний житель Білої Церкви, який у скоєному зізнався та дав правдиві покази.

Державтоінспекція Київської області рекомендує: не залишайте свій автомототранспорт, навіть на короткий час, не переконавшись у тому, що всі замки дверей і багажника закриті, за наявності охоронної сигналізації - увімкніть її. Якщо залишаєте автомобіль на стоянці, переконайтеся, що вона охоронювана. Не довіряйте нагляд за автомобілем малознайомим людям. На ніч машину залишайте лише в гаражі, або на стоянці, що охороняється. Не залишайте в автомобілі цінних речей і предметів, які можуть привернути увагу злодіїв. Не довіряйте ключі від автомобіля малознайомим людям.

Сектор профілактичної роботи Управління ДАІ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera