facebook  ДДСО

 
Новини
03-01-2013 12:57 | Переглядів: 111

На Київщині нетверезий пенсіонер зарізав товариша кухонним ножем через розбитий телевізор

Нещодавно до чергової частини міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від диспетчера швидкої допомоги. Працівник медичного закладу повідомив, що у селі Требухів Броварського району 31-річний чоловік отримав численні ножові поранення.

Упродовж п’яти хвилин на місце події прибула слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, раніше судимий 63-річний чоловік убив знайомого за допомогою кухонного ножа. На такі дії, каже затриманий, все спровокував сам співпляшник, який не впустив його до власної домівки.

Було дуже пізно, а товариш все не відчиняв двері. Тож пенсіонер покликав на допомогу юнаків, які йшли вулицею. Один із них вліз до помешкання через вікно та відкрив двері господарю. Коли ж господар увійшов до однієї із кімнат, то перед ним постала така картина: молодик п’яний спав, а поруч на підлозі лежав розбитий телевізор. Не тямлячи себе від гніву, пенсіонер схопив кухонний ніж та кілька разів вдарив товариша. Зрозумівши, що накоїв чоловік побіг до сусідів, які викликали «швидку». Лікарі намагалися надати допомогу пораненому, але травми виявилися несумісними з життям.

За словами сусідів, через згубну пристрасть до оковитої чоловіки не мали власних родин і жили самотньо. Перебиваючись випадковими заробітками, в основному, підсобляючи односельцям по господарству, пенсіонер із товаришем заробляли на чергову порцію «цілющої » рідини.

Зі слів слідчого міськвідділу Світлани Мишкоріз, пенсіонер у скоєному одразу зізнався та пояснив, що дуже сильно образився на товариша і не зміг стримати свої емоції. Але провина від цього не зменшиться і ніякі емоції не можуть коштувати людині життя. Тож, за свій вчинок чоловік відповість по всій суворості Закону, адже стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України, що передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

Юлія Барабаш, Броварський МВ
ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera