facebook  ДДСО

 
Новини
08-01-2013 13:44 | Переглядів: 80

На Київщині хворий син до смерті забив 75-річну матір

 В селі Млачівка Поліського району, що на Київщині, повчання психічнохворого сина закінчилися страшною трагедією. 42-річний чоловік кухонним ножем та молотком забив до смерті рідну матір, накрив тіло 75-річної пенсіонерки ковдрою та близько доби не виходив з будинку.

Про те, що сталося щось погане запідозрив другий син покійної, який мешкає неподалік. Зайшовши до матері на подвір’я він не помітив жодних відбитків на снігу. Те, що він побачив, зазирнувши у вікно, шокувало: бурі плями на підлозі та закривавлене тіло під ковдрою. Чоловік одразу викликав міліцію.

Як з’ясувала по приїзду слідчо-оперативна група, винуватець трагедії – психічнохворий син загиблої, який вже був засуджений двадцять років тому за вбивство сусіда. Тоді суд визнав його неосудним та призначив покарання у вигляді примусового лікування терміном на десять років. За словами підозрюваного, який одразу у всьому зізнався, сварка розпочалася через чергові повчання матері, яка хотіла, щоб хворий син більше спілкувався з односельцями та не був агресивним по відношенню до людей.

За даним фактом слідчі Іванківського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Кухонний ніж, молоток та інші речові докази з місця події вилучено і направлено на експертизу. Вирішується питання про обрання відносно сина загиблої міри запобіжного заходу. Подальшу його долю вирішить суд.


ВЗГ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera