facebook  ДДСО

 
Новини
10-01-2013 14:32 | Переглядів: 146

Державтоінспекція Київщини підвела підсумки роботи за минулий рік

10 січня в Управління ДАІ Київської області за участю заступника начальника Головного управління МВС України в Київській області полковника міліції Григорія Розума відбулась нарада по підсумках роботи Державтоінспекції Київської області за 2012 рік. Основне питання, що розглядалось на підсумковій нараді – це заходи які вживаються працівниками ДАІ для недопущення аварійності та тяжкості наслідків в результаті ДТП, проведення профілактичної роботи з учасниками дорожнього руху, стан утримання вулично-шляхової мережі.

Незважаючи на вжиті заходи за 12 місяців минулого року на території області скоєно 1986 ДТП в яких 430 людей загинуло та 2416 травмовано. 

Згідно з проведеним аналізом основною причиною скоєння дорожньо-транспортних пригод є перевищення швидкості, в результаті чого сталося 524 ДТП. 

Як зазначив Григорій Миколайович безпека дорожнього руху це не тільки робота ДАІ, а і місцевих органів влади, громадськості та інших зацікавлених організацій. На сьогоднішній день, основним напрямком роботи ДАІ повинна бути профілактична робота серед учасників дорожнього руху, при цьому до злісних порушників повинні вживатись суворі заходи впливу, в рамках діючого законодавства.

Тільки щоденними спільними зусиллями Державтоінспекції разом з органами влади, місцевого самоврядування, службою автомобільних доріг Київської області, освітянами та іншими зацікавленими установами можна досягнути значних результатів, щодо збереження життя та здоров’я громадян на автошляхах області. За результатами наради визначено недоліки в роботі та визначено конкретні шляхи реалізації концепції по забезпеченню безпеки дорожнього руху на території Київської області.

Сектор профілактичної роботи УДАІ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera