facebook  ДДСО

 
Новини
15-01-2013 16:13 | Переглядів: 128

У Борисполі провели «День відкритих дверей»

У Борисполі школярі познайомилися з сьогоденням міліції та дізналися її про минуле відвідавши музей історії Бориспільського РВ. Дітвора змогла не тільки побачити, а й спробувати себе у ролі колишніх міліціонерів, набрати тексти на друкарських машинках та побачити за допомогою яких приладів міліціонери розкривали злочини.

Полковник міліції у відставці Микола Рахуба, в минулому заступник начальника бориспільського відділку по роботі з особовим складом, розповів про те як створювався музей, історію місцевої міліції, її традиції, показував дітям експонати серед яких апарат на якому ще 20 років тому друкували кадри з місць злочинів. Та найдовше школярі затримувались біля вітрини з саморобними пістолетами, рогатками, нунчаками, палицями різними – предметами, які були вилучені у школярів в різні роки, починаючи з післявоєнних і набагато пізніше. 

Заступник командира оперативної роти 4 полку міліції особливого призначення "Беркут" Олег Вознесенцев розповів про особливості кожного спеціального засобу за допомогою яких затримують злочинців. Під пильним наглядом професіоналів діти змогли приміряти на себе облаштунки, які кожного дня носять на собі працівники спецпідрозділу та роздивитися зблизька пістолети, гвинтівки та броньовані жилети.


Після екскурсії багато хто з дітей виявив бажання, при обранні майбутньої професії, присвятити своє життя саме міліцейській службі.

Світлана Коломієць, Бориспільський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera