facebook  ДДСО

 
Новини
18-01-2013 15:02 | Переглядів: 149

На Київщині у ДТП травмовано матір з дитиною

Днями до чергової частини Броварського міськвідділу надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждала мати з дитиною. З’ясувалося, ввечері молода жінка з 12-річною дитиною переходила проїзну частину у невстановленому місці. У темряві водій не помітив перехожих, які вискочили на проїжджу частину і скоїв наїзд. Внаслідок ДТП матір і дитину з травмами різного ступеня важкості доставлено до Броварської районної лікарні. 

Слідчим відділом дане повідомлення внесено до єдиного реєстру досудового розслідування та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України, яка передбачає штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Наразі з’ясовуються обставини ДТП та триває досудове розслідування.

Зі слів інспектора з профілактики руху відділення Державної автомобільної інспекції міськвідділу Михайла Арутюняна, проблема дитячого травматизму одна з найголовніших задач працівників відділення Державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу міліції. Лише за минулий 2012 рік у місті Бровари та Броварському районі було скоєно 169 дорожньо-транспортних пригод, у яких 30 осіб загинуло та 203 отримали тілесні ушкодження, а також трапилось 20 ДТП за участю неповнолітніх, з яких 23 отримали тілесні ушкодження. Безпека дорожнього руху залежить не тільки від водіїв. Звичайно, пішоходи - найуразливіші учасники руху, але їх поведінка не завжди відрізняється коректністю. Багато хто звик перебігати проїзну частину там, де їм зручно, забуваючи про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху. А більшість пішоходів, віддаючи перевагу темному одягу, стають в темний час доби непомітними на дорозі, особливо коли перебігають її у невстановленому місці.

Співробітники ДАІ міськвідділу міліції вкотре, звертаються до батьків: неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, нагадуйте дітям, що вони повинні рухатися тротуарами, пішохідними доріжками, переходити проїжджу частину тільки у встановлених місцях. Рухаючись в темний час доби і в умовах недостатньої видимості рекомендуємо мати при собі предмети зі світлоповертаючими елементами і забезпечувати видимість цих предметів водіям. Пам’ятайте, саме Ви своєю зразковою поведінкою допоможете дітям стати дисциплінованими учасниками дорожнього руху.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera