facebook  ДДСО

 
Новини
21-01-2013 15:02 | Переглядів: 135

На Київщині працівники міліції отримали Боже благословення

Хрещення Господнє - третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке православні та греко-католицькі християни відзначають 19 січня. Вважається, що на Водохреща, з опівночі до опівночі, вода набуває цілющих властивостей і зберігає їх протягом року, лікуючи тілесні й духовні хвороби.

В цей день у всіх містах і селах, де є церкви, святять воду. Віддавна в народі посвячену на Водохреще воду вважають своєрідним спасінням від багатьох недуг. Її дають пити тяжкохворим, нею освячують храми і домівки.

Так, у Білій Церкві міліціонери відсвяткували свято Хрещення Господнє освяченням будівель, чергових частин МВ, 1-ого, 2-ого міських відділень та службових кабінетів. Обряд освячення провів ієрей Дмитрий, який відповідальний за зв’язки з правоохоронними органами Білоцерківської єпархії. В проповіді, яка була проведена для співробітників Білоцерківського МВ, отець Дмитрий побажав керівництву та співробітникам міліції міцного здоров’я, злагоди в родинах та додержання в своїй службовій діяльності людяності і доброти.

А для працівників Броварського міськвідділу міліції в свято Йордану стало доброю традицією проводити зустрічі із служителями церкви. Отець Іоан Броварського району привітав правоохоронців з різдвяно-новорічними святами, а також прочитав проповідь про цілющу силу святої води та необхідність духовного зростання міліціонерів. Священослужителі у спільній молитві святою водою освятили працівників міліції, робочі місця та побажали, щоб кожна краплина освяченої води принесла Божого благословення та дала сили подолати усі негаразди, перешкоди у нелегкій міліцейській службі. Також кожен із присутніх отримав з рук благочинного іконку із зображенням Спасителя.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 


 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera