facebook  ДДСО

 
Новини
21-01-2013 15:08 | Переглядів: 100

Чоловік зарізав дружину замість розлучення

Опівночі до Васильківського міськвідділу міліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що виявила в своєму будинку тіло 49-річної подруги.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, загибла жінка приїхала до Василькова з Камчатського краю Російської Федерації напередодні, щоб отримати офіційне розлучення з чоловіком. Пара вже близько 20 років не проживала разом, двох спільних дітей потерпіла виховувала сама. В цей час їх батько неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі за скоєні злочини.

Зустріч подружжя відбулася в будинку подруги. Чоловік та жінка сиділи за столом, спілкувалися і випивали. В якийсь момент між ними почалася сварка. Колишній, який вже був добряче напідпитку, схопив зі столу ніж та заподіяв поранення дружині в область шиї. Від нанесених тілесних ушкоджень жінка померла на місці. Після всього чоловік у закривавленій одежі та взутті просто ліг спати. Розбудили його вже працівники міліції.

За даним фактом слідчими Васильківського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 50-річний зловмисник, який одразу у всьому зізнався і дав правдиві покази, знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Речові докази, в тому числі і кухонний ніж, з місця події вилучені та направлені на експертизу. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


ВЗГ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera