facebook  ДДСО

 
Новини
24-01-2013 15:58 | Переглядів: 95

На Київщині правоохоронці піклуються про безхатченків

Безхатченки існують завжди, і в усіх державах. Хтось із них опинився на вулиці мимоволі, а хтось, завдяки своєму специфічному способу життя, але інша справа зима.

З метою недопущення переохолодження та загибелі людей працівники міліції, котрі забезпечують охорону громадського порядку, під час несення служби постійно відвідують місця, де можуть бути безхатники. Адже найбільш незахищеною категорією громадян, які страждають від переохолодження і обморожень є люди, які зловживають спиртними напоями. Відомо, що спиртне розширює судини, тіло швидко віддає тепло. Крім того, людина втрачає контроль за ситуацією, падає на слизькій дорозі, засипає і замерзає. 

Працівники міськвідділу міліції пильно слідкують, щоб такі люди на засніжених вулицях не потрапили в біду, намагаються оперативно виявити людей, яким необхідна допомога та доставляють до місцевої лікарні, де їм надають професійну допомогу. 

Правоохоронці звертаються до громадян, якщо ви бачите безхатченків, хворих і одиноких людей, які впали на вулиці і не можуть піднятися - не будьте байдужими, адже кожен із нас може допомогти – викликати «швидку», чи просто подати руку, щоб людина змогла піднятися. Пам’ятайте, що ваша небайдужість врятує людське життя. 

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera