facebook  ДДСО

 
Новини
28-01-2013 10:38 | Переглядів: 72

В Київській області затримано п’яного водія, який скоїв ДТП та зник з місця пригоди

На превеликий жаль повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв, які зникли з місця аварії до Управління ДАІ надходять майже щоденно. В минулому році сталося 169 таких випадків з яких розкрито 127.

В переважній більшості наїзди скоюються водіями, що керують транспортом в нетверезому стані. А найстрашніше те, що після скоєного водій втікає, а людина залишається помирати на дорозі.

Один з таких випадків стався 25 січня близько 18 години в селі Лука Києво-Святошинського району, коли водій керуючи автомобілем «Лада Калина» скоїв наїзд на чоловіка, який рухався по узбіччю, тягнучи за собою на санчатах свою семирічну дитину. Чоловік, почувши що позаду на них рухається автомобіль, озирнувся, і миттєво санчата з дитиною спрямував у кювет, а сам врятуватися не встиг. Водій наїхав на нього та втік, залишивши травмовану людину на призволяще.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники ДАІ встановили особу втікача та за кілька годин затримали його. Горе-водій в скоєному зізнався. Наразі тривають слідчі дії.

Державтоінспекція Київщини звертається до всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, дотримуватись толерантності, ввічливості та поваги один до одного. Взаєморозуміння і культура поведінки на дорогах є запорукою і гарантією безпеки руху. 

Сектор профілактичної роботи УДАІ в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera