facebook  ДДСО

 
Новини
28-01-2013 15:56 | Переглядів: 84

Упродовж місяця у столичному регіоні працівники ветеринарної міліції вилучили понад 10 тонн неякісної продукції

Працівники ветеринарної міліції ГУМВС України в Київській області під час перевірки регіону на одному з рибино-переробних обухівських підприємств виявили понад чотири тонни мороженої риби без відповідних документів та близько півтонни рибопродукції із закінченням терміну придатності для вживання. Близько 5 тонн цієї неякісної продукції з незаконного обігу правоохоронці вилучили.

А у Бородянському районі зі складських приміщень рибопереробного ПП працівники міліції виявили та вилучили близько трьох з половиною тонн риби без будь-якого маркування.

Наразі за даними фактами на керівників обох підприємств згідно ст. 107 КУпАП (порушення правил ветеринарно-санітарних вимог) складено адміністративні протоколи, а неякісний товар відправлено на утилізацію.

Під час перевірки одного з продовольчих ФОП у місті Біла Церква працівники ветеринарної міліції виявили факт зберігання та реалізації пельменів із закінченням терміну придатності. Керівнику даного підприємства вручено припис щодо заборони реалізації та обігу понад 2 тонн прострочених пельмені на загальну суму майже 50 тисяч гривень та зобов’язали його утилізувати неякісну продукцію на спеціальному підприємстві.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera