facebook  ДДСО

 
Новини
04-02-2013 13:48 | Переглядів: 128

У столичному регіоні цими вихідними працівники міліції розкрили «за гарячими слідами» два тяжкі злочини

На Київщині цими вихідними гостинність господарів для двох чоловіків завершилася фатально - під час розпиття спиртних напоїв з друзями одного вбито, а іншого з численними травмами доставлено до лікарні.

Так, у Вишгороді до чергової частини райвідділу міліції зателефонувала 30-річна мешканка с.Демидів та повідомила, що у своїй квартирі на підлозі, вона виявила тіло чоловіка із ножовим пораненням в області живота.

Під час виїзду на місце події слідчо-оперативної групи з’ясувалося, що 42-річний загиблий приїхав з Тернопільщини до Вишгорода на заробітки. Тут чоловік працював робітником за наймом. В будинку заявниці він гостював на запрошення її 35-річного співмешканця. Під час спільного розпиття спиртних напоїв між товаришами виникла сварка, в результаті якої, господар кухонним ножем наніс 16 ударів по тілу друга, від яких бідолашний помер на місці події. Ввійшовши на галас чоловіків до кімнати жінка побачила криваве тіло чоловіка та одразу зателефонувала до міліції.

Наразі підозрюваний у вчиненні кримінального правопорушення зізнався та дав правдиві покази. Речові докази вилучено.

За фактом вбивства слідчим відділом Вишгородського райвідділу міліції відкрито кримінального провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), яке передбачає покарання позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

А у Фастові до чергової частини міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні про те, що до них щойно доставлено 32-річного місцевого мешканця з черепно-мозковою травмою та численними забиттями тіла.

Під час слідчо-розшукових заходів працівники міліції встановили кривдника постраждалого і затримали його за місцем проживання. Наразі його доставили до міськвідділу міліції де він зізнався у скоєні кримінального правопорушення. З’ясувалося, що чоловік був в гостях у місцевого подружжя, де під час сварки, виниклої на ґрунті неприязних відносин, після спільного розпиття спиртних напоїв, господар побив товариша, завдавши йому тяжкі тілесні ушкодження.

Наразі постраждалого прооперували. Його стан здоров`я задовільний.

Слідчим відділом Фастівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне впровадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera