facebook  ДДСО

 
Новини
06-02-2013 10:09 | Переглядів: 121

В Броварах затримано матір з неповнолітнім сином, які у супермаркеті «забули» розплатитися за товар

В одному із торговельних центрів міста Бровари затримано 37-річну місцеву жительку з шістнадцятирічним сином, які намагалися винести іграшки на загальну суму 250 гривень. Зробити це їм не вдалося. Вони були затримані працівниками центру та співробітниками відділу служби державної охорони, котрі прибули на місце пригоди після отриманого повідомлення про спрацювання «тривожної кнопки».

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Що спонукало жінку із сином порушити закон – з’ясовують правоохоронці.

Зі слів начальника кримінальної міліції у справах дітей Олени Косенко, більшість батьків розуміють, що правильне виховання дітей – це їх головний обов’язок, і вони виконують свій батьківський обов’язок з відчуттям високої відповідальності за майбутнє своєї дитини. Але, на жаль, дуже часто зустрічаються батьки, які безвідповідально ставляться до виховання своїх дітей. Працівники кримінальної міліції у справах дітей дуже часто стикаються з дітьми, які саме через погане виховання стають на шлях правопорушень. Тому, правоохоронці звертаються до батьків, будьте завжди і в усьому прикладом для Ваших дітей.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera