facebook  ДДСО

 
Новини
07-02-2013 13:59 | Переглядів: 126

Працівники ДСО Київщини ледве не щодня затримують «магазинних» злодіїв

Найчастіше жертвами любителів поласувати «безкоштовними» товарами стають власники та співробітники торгівельних центрів, магазинів та супермаркетів. Працівники Державної служби охорони Київщини ледве не щодня мають справу з тими, хто «забуває» заплатити перед виходом за той чи інший товар.

Так, в місті Бориспіль в охоронюваному магазині спрацювала кнопка тривожної сигналізації. Працівники ДСО за лічені хвилини прибули на об’єкт, де до них звернувся працівник магазину. Юнак стверджував, що двоє невідомих винесли через касу, не розплатившись, товару на 171 гривню. Після проходження касової зони молодики розпочали бійку з охоронцем, який заблокував їм вихід. Зрозумівши, що «безкоштовно» ніхто так просто нічого не віддасть, молодики викинули пакунок та кинулися тікати. Однак втекти від наряду ДСО їм не вдалося.

А у Броварах в магазині, який також перебуває під охороною ДСО, невідомий чоловік спокусився на палку ковбаси. Він спробував вийти з магазину, не розплатившись, вирішивши вочевидь, що працівники закладу не помітять його вчинку. Інший «гурман» днем пізніше теж «поклав око» на ковбасу, але на додачу вирішив ще й побалувати себе кондитерськими виробами. В іншому магазині ціллю наживи для крадія стала пляшка коньяку - жителька Броварського району спокусилася на пляшку півлітрового вермуту. А в торгівельному центрі був затриманий любитель «безкоштовного» солодкого - в юнака знайшли шість неоплачених плиток шоколаду.

В місті Обухів в одному з супермаркетів невідомий чоловік надумав зробити собі подарунок, спакувавши до кишені чотири картриджі для гоління. Такий же подарунок збирався зробити собі і житель Українки - любитель голитися зазіхнув аж на шість картриджів.

Завдяки професійності та оперативності співробітників міліції охорони у всіх випадках товар повернувся на полиці, а порушників було затримано та доставлено до відділів міліції. Тривають слідчі дії.

Юлія Гошовська, УДСО при ГУМВС України В Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera