facebook  ДДСО

 
Новини
01-02-2013 15:15 | Переглядів: 91
Таращанські правоохоронці стали донорами крові для пацієнтів місцевої лікарні
Працівники органів внутрішніх справ регулярно проводять цілеспрямовану роботу щодо патронування медичних і дитячих закладів та надання їм всебічної допомоги. Так, сьогодні на Київщині співробітники Таращанського райвідділу міліції завітали до місцевої лікарні, аби здати донорську кров для лікування важко хворих людей.
01-02-2013 14:00 | Переглядів: 131
Броварські міліціонери провели операцію «Візит»
Вислухати людину, розібратися в її проблемі, надати кваліфіковану допомогу – прямий обов’язок кожного дільничного інспектора міліції. Тому від його роботи нерідко залежить думка населення про весь міліцейський відділ. Порядок в державі, її спокій залежить від правопорядку в кожному окремому населеному пункті. Найбільша відповідальність за його підтримання лягає на мужні плечі дільничних інспекторів. Адже саме вони найближче до людей. Особливо це відчувається в сільській місцевості, де їм доводиться виконувати не тільки функції міліціонера а навіть психолога.
01-02-2013 11:33 | Переглядів: 132
Довірливість жінки призвела до її загибелі
Днями до чергової частини Білоцерківського міськвідділку міліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку по вул. Ватутіна виявлено тіло жінки. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що 67-річна місцева мешканка була власницею будинку, в якому проживала одна. Щоб поліпшити свій матеріальний стан, вона здавала кімнату іногороднім, що приїздили до міста на роботу чи на навчання.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera