facebook  ДДСО

 
Новини
15-02-2013 09:20 | Переглядів: 133

У Київській області чоловік сам у себе викрав автомобіль

До чергової частини Рокитнянського райвідділу міліції з письмовою заявою звернувся 50-річний житель селища Рокитне, в якій повідомив, що уподовж ночі з його власного подвір’я, невідомі особи викрали автомобіль Мітцубісі Лансер.

Проводячи розшукові заходи, працівники Державтоінспекції спільно з працівниками райвідділу міліції, знайшли пошкоджений автомобіль на приватному підприємстві, де заявник працює директором. З’ясувалося, що ніякого викрадення автівки не було. Свої дії чоловік пояснив тим, що потрапивши в дорожньо-транспортну пригоду не хотів, щоб близькі дізнались про аварію. У зв’язку з цим  він завідомо неправдиво повідомив до міліції про злочин, не знаючи про те, що його дії підпадають під статтю 383 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає виправні роботи строком до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Шановні громадяни! Звертаючись до правоохоронних органів з подібними заявами, пам’ятайте, що завідома неправдиве повідомлення про скоєння злочину тягне за собою кримінальну відповідальність.

Сектор профілактичної роботи УДАІ



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera